Beweeganalyse

Aan de hand van enkele tests kunnen zwakke schakels in het lichaam in kaart gebracht worden. Klinisch redeneren in combinatie met de FMS (Functional Movement Screen) geven een duidelijk zicht over uw bewegingspatroon. Aan de hand van de resultaten kan een op maat gemaakt oefenschema opgesteld worden. Een oefenschema voor thuis, training onder begeleiding of liever deelnemen aan onze groepstrainingen… Het kan allemaal!

Personal Training

Eén op één begeleiding waarbij uw persoonlijke ambities prioriteit zijn. Een grondige analyse moet ervoor zorgen om uw sterktes en uw mogelijkheden in kaart te brengen en te kijken waar u in kan groeien. Aan de hand van uw uniek en persoonlijk trainingsschema werken we samen om uw doelstelling te bereiken.

Running Smart

Lopen is dezer dagen populair, maar gaat helaas vaak gepaard met blessures. Aan de hand van 13 testen kunnen blessuregevoelige lichaamsdelen in kaart gebracht worden en kan een op maat gemaakt oefenschema uitgewerkt worden. Op deze manier hopen wij u te begeleiden in nog vele jaren loopplezier en het blessureleed tot een minimum te beperken.