Anne Cazaerck

Anne Cazaerck

RIZIV 5-39990-09-527

 • MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (KUL 2012) – optie sportkinesitherapie
 • Postgraduaat Dry Needling
 • Certificaat manuele technieken volgens Mulligan
 • Medical taping en kinesiotaping
 • Redcord Active en Neurac 1
 • Running Smart Analyse
 • Pelvic Health Series (Smart Education i.o.)

Anne studeerde af in 2012 aan de KU Leuven. Sindsdien heeft ze al heel wat werkervaring als kinesist opgedaan. Enerzijds was zij wetenschappelijke assistent aan de KU Leuven in het domein van de klinische bewegingsanalyse. Anderzijds heeft zij in tal van privépraktijken haar klinische kennis en skills verder uitgebouwd en dit vooral in de manuele therapie en sportkinesitherapie.

Als mama van 2 jonge kindjes (°feb 2020 en °okt 2021) beseft ze meer en meer het belang van een goede perinatale begeleiding en bekkenbodemreëducatie. Binnen dit topic volgde ze onlangs enkele bijscholingen om aanstaande en bevallen mama’s en vrouwen met bekkenbodemklachten in het algemeen zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Haar passie voor sport neemt zij gedeeltelijk mee in haar behandelingen. Ze probeert haar patiënten te motiveren om op een verantwoorde manier meer te bewegen. Zo zet ze de letterlijke betekenis van kinesitherapie, namelijk bewegingstherapie, om naar de praktijk.

Joren Van Ranst

Joren Van Ranst

RIZIV 5-52915-82-527

 • MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (UA 2016) – optie sportkinesitherapie
 • Postgraduaat Dry Needling
 • Medical taping en kinesiotaping
 • Manuele therapie (IMFT juni 2021)

Joren studeerde in 2016 af aan de UA. Nadien heeft hij als kinesist in twee groepspraktijken (Schoten en Stabroek) gewerkt. Om zijn klinische kennis en skills te verbeteren heeft hij tal van bijscholingen gevolgd. Zo is hij in september 2019 begonnen aan een postgraduaat manuele therapie.

Als sportliefhebber hecht hij veel belang aan een gezonde dosis lichaamsbeweging, zowel voor sporters als voor personen op leeftijd.

Axelle Jansegers, kinesist, kiné, kine, kinesist Schoten, kiné Schoten, kine schoten

Axelle Jansegers

RIZIV 5-20482-20-527

 • MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (UA 2021) – specialisatie musculoskeletale aandoeningen
 • Postgraduaat Dry needling i.o.

Axelle studeerde af als kinesitherapeute aan de Universiteit Antwerpen in 2021. Ze heeft al verschillende bijscholingen op haar planning staan, waaronder dry needling in het najaar van 2021.

Met enthousiasme en positiviteit helpt en motiveert ze graag patiënten met (sport)letsels of na ingrepen om tijdens hun revalidatie samen gerichte en functionele doelen te bereiken. Met de nodige creativiteit wilt ze een gevarieerde therapie voorzien, rekening houdend met specifieke wensen en de persoonlijkheid van de patiënt.

Vanuit haar jarenlange danservaring kent ze het plezier en de voordelen om in groep te bewegen. Ze vindt het dan ook een meerwaarde om mensen te begeleiden tijdens groepslessen.

Keith Verhoeven, kinesist, kiné, kine, kinesist Schoten, kiné Schoten, kine schoten

Keith Verhoeven

RIZIV 5-44787-62-527

 • MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (UA 2021) – specialisatie musculoskeletale aandoeningen
 • Postgraduaat manuele therapie (UA juni 2022)

Keith studeerde in juni 2021 af als kinesitherapeut aan de UAntwerpen. Tijdens zijn opleiding heeft hij vrijwel al zijn stages doorgebracht in verscheidene privépraktijken. Al snel wist hij dat dit de setting was waarin hij later wou werken. Naast zijn versterking aan ons team van Multi Zorg, is hij werkzaam als voetbalkinesitherapeut.

Als kinesitherapeut en sporter promoot hij lichaamsbeweging in de meest ruime zin van het woord, aangepast aan ieders noden en capaciteiten. Hij zal dit eveneens met veel enthousiasme proberen over te brengen gedurende zijn behandelingen.